Tower Tag – Virtual Reality Lasergamen

Tower Tag is het Go-To spel voor Virtual Reality Laser Tag, waar 2 tot 6 spelers in 2 teams tegelijkertijd aan de slag kunnen.

Je zou misschien denken dat Tower Tag gewoon een competitief schiet spel is, maar spelers leren snel dat er een hoop tactiek en teamwerk nodig is om Tower Tag onder de knie te krijgen.

Spelers bewegen strategisch over de kaart en veroveren torens en proberen het andere team in het nauw te drijven. Elk platform heeft een centrale toren die kan worden gebruikt voor dekking en om andermans lasers te ontwijken. Torens en platforms veroveren is de sleutel om je tegenstanders te verslaan! Vertrouw niet alleen op een goed schot!

Keuze uit verschillende game modes en speelvelden!

Elimination: Schakel het gehele andere team uit om punten te scoren.
Team Deathmatch: Zoveel mogelijk kills! Het moment om je vrienden te grazen te nemen.
Capture The Tower: ak Capture the Flag! Communiceer goed over de aanval en verdediging, en verover de Tower van je vijand.

tower tag field

3 tegen 3 - multiplayer

Player versus player shooter met maximaal 6 spelers op het spelveld. Neem het drie tegen drie tegen elkaar op! Bespreek de beste tactiek, verover de meeste torens en versla het andere team!

5 min rondes

Elke ronde duurt +/- 5 minuten. Jullie kunnen elkaar afwisselen en meerdere rondes spelen als jullie met meer dan 6 zijn. Terwijl de spelers elkaar in VR uitdagen, kan de rest een drankje in de bar nuttigen en live alle scores en actie volgen op onze schermen.

Wedstrijd

Een van de grootste krachten van Tower Tag ontvouwt zich in deze sportieve competitie. Ga jij deel uitmaken van het winnaarsteam?

Prijzen

Prijzenper zone4 zones (2 vs 2)6 zones (3 vs 3)
45 minunten30 EUR120 EUR180 EUR
60 minuten35 EUR140 EUR210 EUR

Tower Tag Reserveren