VR Escape Rooms

Adembenemende omgevingen

We plaatsen je in omgevingen die je meer versteld doen staan dan alle escape rooms die je ooit hebt geprobeerd or gespeeld. Zelfs je zintuigen en je verstand zullen geloven dat het echt is.

Buiten fysieke grenzen

Vergeet het ontsnappen uit een kamer… Hier zit je gevangen in een hele andere wereld! Kan jij ontsnappen?

De nieuwste VR-technologie

Onze ervaringen worden mogelijk gemaakt door de meest geavanceerde computers en VR-headsets van het hoogste niveau.

Onze VR Escape Rooms brengen de grenzeloze mogelijkheden van Virtual Reality en de spanning van Escape Rooms samen. Je krijgt allemaal een VR-bril op en we plaatsen je in adembenemende werelden. In Virtual Reality zijn we niet gebonden aan bouwtechnieken of andere regels van onze realiteit. Dit zorgt voor leuke en verrassende mogelijkheden! De ultieme VR beleving waar je eigenlijk niet uit wilt ontsnappen.

Je kunt met maximaal 10 mensen tegelijkertijd spelen. Ben je met meer? Dan maken we er een dubbel programma van! 4 personen Huxley of Huxley 2 en 6 personen Escape The Lost Pyramid of Beyond Medusa’s Gate.

Je kunt kiezen uit  de volgende 4 scenario’s:

escape the lost pyramid

VR Escape Room #1

Assassins Creed

Escape the Lost Pyramid

Stap in de wereld van Assassin’s Creed Origins met 2 of 4 spelers en ontdek de Lost Pyramid van Nebka. Wil je meer weten over de Lost Pyramid?

Lost Pyramid Reserveren

VR Escape Room #2

Assassins Creed

Beyond Medusas Gate

Reis naar het oude Griekenland in het jaar 445 v. Chr. Vind het legendarisch schip waarmee jullie kunnen ontsnappen. Lees hier meer over deze Escape Room.

Beyond Medusas Gate Reserveren
beyond medusas gate slider
huxley reverse apocalypse

VR Escape Room #3

Huxley

Reverse the Apocalypse

De wereld is verdwenen. De overlevenden werken op een ruimtestation. Een noodoproep komt plotseling binnen. Het is nu jullie missie om naar de aarde terug te keren en uit te vinden wat er gebeurd is. Lees meer over Huxley.

Huxley 1 Reserveren

VR Escape Room #4

Huxley 2

The Adventure Begins

Duik in de 19e-eeuwse steampunk wereld en ga op zoek naar deze ultieme energiebron. Lees meer over Huxley 2. Hier kan je de volledige list met Prijzen zien.

Huxley 2 Reserveren
huxley 2 the adventure begins slider

Amaze VR Plattegrond

Amaze VR Plattegrond