Virtual Reality verjaardagsfeestje bij je thuis!

 

Ben je op zoek naar een leuk en uniek verjaardagsfeestje?

Een Virtual Reality verjaardagsfeestje is een compleet nieuwe ervaring en staat gegarandeerd voor een hoop opwinding, plezier en een lading aan geweldige herinneringen.

Duik met je vrienden of familie in onze fantasie wereld en ontsnap even aan de dagelijkse sleur van het leven. Een ongeremde ervaring waar je lichaam dient als controller. Red de wereld, versla de vijand, knuffel, dans en high-five met je vrienden in deze compleet andere wereld.

Ik vraag een offerte aan

Verjaardagspartijtjes voor jongens

Verjaardagspartijtjes voor jongens

Betreed een wereld vol spanning en adrenaline, gebruik magische krachten om je vijanden te verslaan! De jongens zullen vooral de actie-elementen in onze ervaringen geweldig vinden!

Verjaardagspartijtjes voor meisjes

Verjaardagspartijtjes voor meisjes

Betreed een wereld waar je een geweldige dansavond kunt hebben met vriendinnen. Coördineer en communiceer om alle obstakels te overwinnen. De meisjes zullen vooral genieten van de ervaringen met teamopdrachten. Deze zijn erg leuk en ze moeten hier goed samenwerken!

Verjaardagsfeestjes

Verjaardagsfeestjes

Er zijn veel opties voor verjaardagsfeestjes, maar geen enkele is zo spectaculair en veelzijdig als een VR- Experience. Organiseer een uniek feest vol plezier en verwondering! Het levert ook nog eens geweldige Insta- content op.

Friends & Family

Friends & Family

Of je nu je verjaardag viert met z’n tweetjes of met een hoop vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat iedereen een fantastische ervaring beleeft! We zorgen ervoor dat we aan al je behoeftes voldoen om alles uit je feestje te halen. De werknemers en de belevingen zorgen voor een dag vol plezier, opwinding en WOW effect!

Wat kun je verwachten?

– een onvergetelijke ervaring
– 3 uur VR experience bij je thuis of op locatie
– 2 headsets
– Professionele begeleiding
– verschillende VR experiences/spellen
– Multi-player games

VANAF 300 EUR

Ik vraag een offerte aan
teenager verjaardag vr kinderen