Bedrijfsuitje & Teamuitje

Wil je je team met een leuk uitje verrassen? Wil jij je collega’s eens op een andere manier uitdagen? Ben je op zoek naar een nieuwe belevenis? Of het nou gaat om teambuilding, training, of jullie vrijmibo, bij Amaze VR verzorgen we het meest originele bedrijfsuitje.

Perfect voor grote groepen. Wij kunnen groepen tot maximaal 30 personen ontvangen. Terwijl de mensen met een VR headset op aan het spelen zijn, kan de rest meekijken op een van de schermen onder het genot van een drankje. We hebben een assortiment van 50 verschillende VR experiences, dus we gaan zeker iets vinden wat bij iedereen past!

Na de VR Ervaringen of tijdens dit teamuitje kunnen jullie van een borrel genieten in onze gezellige bar!

Wij helpen graag met het samenstellen van de ideale VR experience voor jouw gelegenheid, en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Wat kan je verwachten?

Intro & Gear up

Onze VR legends zorgen voor veiligheid en een geweldige speelervaring. Ze begeleiden je met jouw eerste stappen in VR en raden de beste VR belevenissen aan.

Play!

Afhankelijk van het aantal personen, huur je één of meerdere VR-headsets. Tijdens één VR sessie kun je verschillende games proberen, en met de hele groep samen spelen.

Relax & Borrel

Zelfs als je geen bril op hebt, hoef je je niet te vervelen. De mensen met de bril op zien stuntelen onder het genot van een drankje is ook erg vermakelijk!

Offerte Aanvragen

Het Arrangement

Offerte Aanvragen

Virtuele Sneakpeak van Amaze VR

Offerte aanvragen