Teamuitje op locatie

Sommige teambuilding activiteiten zijn leuk, maar zorgen niet voor het gewenste effect, namelijk je teamleden dichter bij elkaar brengen. Met behulp van virtual reality technologieën hebben we een geweldige ervaring gemaakt, welke moeiteloos de coördinatie en de chemie tussen teamleden zal verbeteren.

Meer informatie
Vraag een offerte aan

Wat kun je verwachten?

Wil je inspelen op de technologie van nu en je vrienden of collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jullie om te ervaren! Een unieke beleving en leuk voor alle leeftijden!

Momenteel hebben wij 2 soorten set-ups die wij op jullie locatie kunnen leveren. Er komt natuurlijk ook een VR expert van Amaze mee om het evenement te begeleiden. Zij selecteren een aantal van de leukste VR spellen die goed bij jullie groep aansluiten.

Wil je inspelen op de technologie van nu en je vrienden of collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jullie om te ervaren! Een unieke beleving en leuk voor alle leeftijden!

Bij Setup A kunnen de deelnemers na elkaar spelen. Houd bijvoorbeeld een Beat-Saber Competition of Face your fears.  Maar je kunt ook kiezen voor een spel met 2 – 4 personen ‘Keep Talking Nobody Explodes’. Hier draag één persoon de VR bril. De persoon met de Bril ziet een BOM en de rest van het team heeft de oplossing om de bom te ontmantelen. Goed communiceren is dus heel belangrijk want anders…BOEM!! Lezen, geduld, communicatie en stress komen samen in deze VR game! Iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de bril doorgegeven aan een teamgenoot. Wel team ontmanteld de meeste bommen?

Bij Set-up B kunnen de deelnemers na elkaar spelen terwijl de rest van de deelnemers meegenieten op het tv scherm. Als je meerdere Set-up’s huurt zijn mulit-player games ook mogelijk. Waar je tegen of met elkaar in VR speelt zoals Elven Assessin of de zombie shooter Arizona Sunshine.

players multiplayer games icon
1 headset 1 tot 8 spelers 1 VR expert 120 min 40+ games
2 headsets 2 tot 16 spelers 2 VR experts 120 min 40+ games
3 headsets 3 tot 24 spelers 2 VR experts 120 min 40+ games
4 headsets 4 tot 32 spelers 3 VR experts 120 min 40+ games

De prijzen zijn inclusief btw, op- en afbouw, introductie, spel-uitleg en begeleiding. De reiskosten worden berekend per kilometer (€0.19).

Vraag een offerte aan