Reserveren

Huxley Robot

Prijzen

We hebben twee identieke Huxley kamers gecreëerd, neem 1, 2 a 3 vrienden mee en probeer samen de wereld van de ondergang te redden, of strijd in twee teams en red niet alleen de wereld maar versla ook het andere team!
2 Personen: 90 EUR / 45 EUR p.p.
3 Personen: 105 EUR / 35 EUR p.p. NU: 90 EUR / 30 EUR p.p.
4 Personen: 140 EUR / 35 EUR p.p. NU: 100 EUR / 25 EUR p.p.

Amaze Marathon: Bij boeking van een Huxley kamer en een Amaze Escape Room na elkaar met hetzelfde team – 2de spel met 50% korting. Mail de datum/tijden en kamers naar info@amaze-escape.com om te reserveren.

Studenten korting: Speciaal voor onze nieuwe VR kamers hebben wij een leuke studenten korting! Alleen via deze link kun je profiteren van €5,- korting per student!

Voor promoties en kortingen check onze Facebook pagina. 

Annulering

Annuleren zonder annuleringsverzekering is niet mogelijk.

Het is mogelijk om de boeking te verplaatsen tot 7 dagen voorafgaand aan de boeking. Om een boeking te verplaatsen dient u een email te sturen met de details van uw boeking en de gewenste nieuwe datum van de boeking.

Een annuleringsverzekering kan bij het plaatsen van een boeking als een extra service gekocht worden voor 4,5 EUR/kamer. Met een annuleringsverzekering kan een boeking  tot 48 uur voorafgaand aan de boeking kosteloos geannuleerd worden.

U kunt de algemene voorwaarden hier vinden.
Kortingscodes en Cadeaukaarten kunt u, bij de laatste stap van het reserveringsproces toevoegen. We accepteren slechts 1 cadeaukaart of kortingscode per reservering.

Amaze Escape Characters