SECRET PING PONG

Zoek je naar een unieke, adrenaline-gevulde ervaring in Den Haag? Zoek niet verder! Onze dienst draait allemaal om het samenbrengen van mensen en biedt een ontsnapping uit de digitale wereld naar het rijk van analoog plezier.

Wat Wij Bieden

Bij Secret Ping Pong (beheerd door Amaze VR) bieden we een unieke ervaring die je de kans geeft om je competitieve geest los te laten of gewoon quality time met vrienden te beleven. Dit is wat je kunt verwachten:

  • Privé Ping Pong Ruimte: Je kunt je eigen privéruimte huren, uitgerust met een eersteklas pingpongtafel. Daag je vrienden uit voor een opwindende wedstrijd of oefen je vaardigheden in een ontspannen omgeving.

  • Wedstrijden Kijken: Wil je de laatste wedstrijd zien? Wij hebben dat voor je geregeld met een groot scherm in de kamer. Nodig je vrienden uit voor een wedstrijd-kijkfeest als geen ander.

  • Aangepaste Sfeer: Neem de controle over de sfeer door je eigen muziek af te spelen. Onze ruimte is uitgerust met de nieuwste geluidssystemen om de juiste stemming te creëren.

  • Professionele DJ-apparatuur: Klaar om je DJ-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Je kunt professionele DJ-apparatuur huren om je vakmanschap te perfectioneren terwijl je geniet van wat gezonde competitie.

  • Privébar: En om het helemaal af te maken, bieden we een privébar gevuld met onze favoriete drankjes. Proost op onvergetelijke momenten!