Arizona Sunshine – VR Zombies Schieten

*** Winnaar Best Virtual Reality Game ***

Gruwelijk realistisch zombies schieten in VR!
In teams van maximaal 4 spelers per game loop je vrij rond in een 60m2 spelarena. Met echte guns en haptic vesten die meetrillen was de strijd tegen de ondoden nog nooit zo intens!

Genre: Shooter
Speeltijd: 30 minuten
Leeftijd: minimaal 16 jaar
Spelers: 1 tot 4 spelers
Spelprijs 110 EUR
2 personen: 55 EUR p.p. | 3 personen: 36,66 EUR p.p. | 4 personen: 27,5 EUR p.p.

Meer informatie
kies een verhaal
Reserveren

Kies een verhaal

Missile Base

Ga de strijd aan tegen de ondoden en vecht jezelf een weg door een verlaten raketbasis overspoeld door zombies. Je gaat samen met je vrienden waves van zombies verslaan om uiteindelijk de raket te lanceren en zo  deze verschrikkelijke Apocalyps te stoppen. Zijn jullie op tijd bij de vrachtwagen en lukt het jullie om de wereld redden van deze brein-etende zombies?

Extraction Point

Een wetenschapper beweert dat hij een geneesmiddel heeft gevonden tegen de zombies, maar hij zit opgesloten in de Arizona Star Refinery en het is aan jullie om het geneesmiddel op te halen bij zijn lab. Het is een race tegen de klok om hem te vinden en je een weg te schieten door tientallen zombies. Vind wapens en vecht samen om de wetenschapper te vinden en de wereld te redden. Lukt het jullie om op tijd bij hem te zijn en te ontsnappen aan deze ondergang?

Live Bait

Naast de 2 missies die we hebben, hebben we ook een “horde mode” experience. Het is aan jullie om een transmitter aan te zitten om de zombies weg te houden bij de raketbasis. Schiet en versla zoveel mogelijk zombies om de weg na de raketbasis vrij te houden. Kunnen jullie de wereld een stap dichter bij de overwinning brengen?

Reserveren
Reserveren
Reserveren

Waarom Arizona Sunshine LBVR?

arizona sunshine zombie shooter

Bundel je krachten

Met maximaal 4 personen pakken jullie de vraatzuchtige hordes als team aan.
Zet je VR-bril op, houd je shotgun goed vast en bescherm je teamgenoten tegen een zombie invasie. Een ongekend meeslepende ervaring. Lukt het jullie team om lang genoeg stand te houden en het record te verbreken?
Wij raden het aan om met de story mode te beginnen.

Reserveren

Arizona Sunshine Free-roam edition

Neem het op tegen een leger van hongerige doden in deze gruwelijk realistische VR Zombies schieter. De adrenaline giert door je lichaam, trek je wapen, richt en schiet met echte bewegingen. De elementen van horror, actie, komedie en puzzels komen allemaal voor in deze zombie-apocalyps.
Gecombineerd met Haptic feedback vesten die meetrillen was de strijd tegen de ondoden nog nooit zo intens.

Reserveren
arizona sunshine zombie shooter team playing
arizona sunshine zombis schieten

Volledige bewegingsvrijheid in een 60m2 arena

VR zombies schieten in een Free-roam. Zeg vaarwel tegen teleporting en zeg hallo tegen ongebonden actie!
Deze revolutionaire “Free Roam VR” -technologie geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen het speelgebied van 60m2. Met behulp van full-body tracking worden je fysieke bewegingen gedupliceerd in Virtual Reality.

Reserveren

Bekijk ook:

VR arcade player met Index Valve Headset

VR Arcade

VR shooter

VR Lasergamen

half-life:alyx photo amaze

Half-Life: Alyx