VR ZOMBIE SHOOTER

Overleef de zombie-apocalyps in het verzengende Arizona, bewapend met moed en vuurkracht.

ARIZONA SUNSHINE & AFTER THE FALL

VR 

ZOOMBIE SHOOTER

VR ZOMBIE SHOOTERS

Gruwelijk realistisch zombies schieten in VR!
In teams van maximaal 4 spelers per game loop je vrij rond in een 60m2 spelarena. Met haptic vesten die meetrillen was de strijd tegen de ondoden nog nooit zo intens!

  • *** Winnaar Best Virtual Reality Game ***

  • Een spannend VR avontuur met meerdere map’s, puzzels en hongerig zombies.

  • Je loopt vrij rond in onze 60m2 spelarena.

  • Met haptic vesten die meetrillen!

  • Reken op een totale duur van ongeveer 60 minuten voor de ervaring.
    Dit kun je verwachten: een korte intro tot VR, gearing up, een VR Shooter ervaring naar keuze (45 minuten). Houd rekening met wat extra tijd aan de bar ;)

Prijzen

2 spelers – 70 EUR
3 spelers – 105 EUR
4 spelers – 140 EUR

After the Fall Squad
OVER DE VR ZOMBIE SHOOTERS

Spelers in een groep: 2, 3 of 4 spelers

Spelers tegelijkertijd: 4

Speltijd: 45 minuten = 15 minuten horde mode + 30 minuten mission

Lengte van de ervaring: Reken op een totale duur van ongeveer 60 minuten.

Genre: Shooter, zombie

Minimaal leeftijd: 16 jaar

KEUZE UIT 3 GAME SCENARIO’S

ARIZONA SUNSHINE

MISSILE BASE

ARIZONA SUNSHINE

EXTRACTION POINT

VERTIGO GAMES

AFTER THE FALL

Waarom Arizona Sunshine & After The Fall zombie shooters ?

group icon

MAX 4 PERSONEN

vr headset icon

45 MINUTEN GAMETIME

free roam

VRIJ RONDLOPEN IN DE 60 M2 GAME ARENA

haptic feedback vest

HAPTISCHE FEEDBACK VESTEN & WAPENS

THE ULTIMATE ZOMBIE APOCALYPSE EXPERIENCE

Arizona Sunshine

Arizona Sunshine

FREE ROAM VR SHOOTER WITH HAPTIC GUNS AND VESTS

Dompel jezelf onder in de meest intense VR-ervaring van dit moment. Sta oog in oog met een aanval op een militaire basis door zombies en neem de verantwoordelijkheid voor het lanceren van een nucleaire raket voordat de zombies de controle over de hele basis overnemen. Beleef een avontuur vol uitdagingen, puzzels en een overvloed aan zombies.

In deze free-roam VR-ervaring kunnen maximaal 4 spelers tegelijk deelnemen aan de zombie-apocalyps! Gewapend met je apparatuur verken je vrij onze VR-arena. Heb je meer dan 4 spelers? Neem dan een drankje en geniet van het spektakel terwijl je toekijkt hoe anderen spelen – gegarandeerd hilarisch! Maar het draait niet alleen om schieten; teamwork, missies en avontuur wachten op je in deze VR-beleving.
Dit is een compleet nieuwe ervaring en het ultieme uitje in virtual reality met vrienden of collega’s.

ARIZONA SUNSHINE

MISSILE BASE

Stap de meeste intense VR ervaring van dit moment in. Een militaire basis is onder aanval van zombies, aan jullie de taak om handmatig de nucleaire raket te lanceren voordat de zombies de gehele militaire basis hebben overgenomen. Ervaar een avontuur met liften, puzzels en honderden zombies. Lukt het jullie om iedereen te evacueren en de raket op tijd te lanceren

ARIZONA SUNSHINE

EXTRACTION POINT

De missie gaat door! Een wetenschapper beweert het medicijn te hebben tegen de infectie en het is aan jou om hem veilig op te halen. Je vindt jezelf in een race tegen de klok om hem en het medicijn te vinden voordat de nucleaire raket gelanceerd wordt. Lukt het jou om de raffinaderij te ontsnappen en de zombie apocalypse te beëindigen

THE MOST IMMERSIVE VR APOCALYPSE YET

After the Fall

Ervaar de bekroonde coöp-actiegameplay van After the Fall met maximaal drie vrienden in één gedeelde VR-speelruimte op arena-schaal, terwijl je fysiek beweegt en vrij rondloopt met VR-wapens met echte bewegingen dankzij volledige lichaamstracking.

Een gloednieuwe LBE VR-ervaring gebaseerd op de bekroonde VR-game After the Fall
De meest meeslepende VR-apocalyps tot nu toe, aangedreven door de free-roam technologie van Amaze VR. Vorm een team met maximaal drie vrienden in één gedeelde VR-speelruimte op arena-schaal. Beweeg fysiek rond en hanteer een scala aan VR-wapens met echte bewegingen. Upgrade onderweg je wapens, van dubbele pistolen tot Uzis, submachinegeweren tot aanvalsgeweren en shotguns!

 

VERTIGO GAMES

AFTER THE FALL

Doorkruis het bevroren stedelijke landschap van LA, overleef een filmische metroreis van de hel, manoeuvreer langs hoogbouwgebouwen terwijl je kleine planken op duizelingwekkende hoogtes navigeert, en hanteer een scala aan krachtige wapens om de Snowbreed af te weren. Het is aan jouw team om deze ondode stadsbewoners aan te pakken en de imposante eindbaas te overwinnen die op je wacht.