Educatief VR Schooluitje

De perfecte combinatie tussen plezier en leren.

De leerlingen kunnen tijdens onze educatieve VR-schoolreis kennismaken met een nieuw en spannend medium: virtual reality (VR). Deze meeslepende beleving van VR geeft de student een verbeterde leerervaring, waardoor leermateriaal wordt opgenomen op een manier die nog nooit eerder is gedaan.

Studenten kunnen nu inzicht krijgen door in een breed VR-assortiment van interactieve games te stappen, die gebaseerd zijn op echte problemen en ervaringen. Dit plaatst de leerlingen in verschillende situaties die niet mogelijk zijn in een klaslokaal. Ze kunnen door VR ervaringen beleven die ze normaal nooit zouden tegenkomen.

Deze educatieve VR-schoolreis bevat ook een spannende lezing over wat virtual reality en augmented reality is, welke impact het heeft op ons leven en hoe het wordt toegepast in verschillende sectoren. Het laatste wat de studenten gaan doen is het maken van hun eigen kartonnen VR-headsets.

Meer informatie
Persoonlijke meeting
Offerte aanvragen

Educatieve VR-schoolreis, wat kunt u verwachten?

 • De schoolreis duurt 2 – 3 uur

 • Aanbevolen groepsgrootte 10 – 30 studenten

 • Ideaal voor studenten tussen 10 – 16 jaar

 • Meerdere ervaringspakketen

 • De VR-center is exclusief gereserveerd voor uw groep

 • Iedere student kan minimaal 30 minuten VR-games spelen

 • Interessante les over VR & AR

 • Het maken en versieren van een kartonnen VR-headset

Voorbeeldprogramma

10:00 welkom en uitleg
10:15 – 11:00 VR en AR les
11:00 – 11:45 Educatieve VR-gaming
11:45 – 12:15 Lunchpauze
12:15 – 13:00 Het maken en versieren van een kartonnen VR-headset
13:00 – 13:15 Klassenfoto en nabespreking

Meer informatie
Persoonlijke meeting
Offerte aanvragen

Educatieve VR-schoolreis, hoe werkt het?

Het originele programma bestaat uit 3 delen: een masterclass, educatieve games en een workshop. U heeft de optie om op een onderdeel te focussen, of om het uit uw schoolreis te verwijderen.

1. Masterclass: Wat is VR en AR?

Experts gaan de studenten uitleggen wat virtual en augmented reality is, wat de verschillen zijn tussen de twee, hoe zij zich de laatste tijd hebben ontwikkeld én hoe ze in verschillende sectoren worden gebruikt (zoals werk, training, onderwijs of gewoon in het dagelijks leven).

2. Educatieve games

De studenten worden opgesplitst in kleinere groepen tijdens de educatieve VR-ronde(s). Elke student krijgt de kans om 30 minuten VR-games te spelen in de categorie gekozen door de docent. Onze arcade is voorzien van grote LCD schermen, zodat de studenten live kunnen meekijken met elkaars gameplay.

3. Kartonnen VR-headset workshop

Tijdens deze workshop krijgen alle studenten hun eigen kartonnen VR-headset. Ze gaan leren hoe ze het moeten bouwen, versieren en gebruiken, zodat ze wanneer ze thuis zijn de wereld van VR en AR verder kunnen verkennen met behulp van hun telefoon.

Persoonlijke meeting
Offerte aanvragen

Educatieve VR-schoolreis, vol met plezier en kennis

Contact ons

  Game portfolio

  Bekijk ook:

  VR arcade player met Index Valve Headset

  VR Arcade

  VR shooter

  VR Lasergamen

  half-life:alyx photo amaze

  Half-Life: Alyx