Een van onze nieuwste en moeilijkste VR Escape Rooms! Fantastisch design, leuk verhaal en mooie puzzels!

Het Verhaal

Unravel Corp, een organisatie gespecialiseerd in onverklaarbare fenomenen, is op zoek naar nieuwe senior agenten voor een risicovolle missie. De radar heeft signalen gedetecteerd van een naar schatting 5000 jaar oud artefact. Het bevindt zich onder in een verlaten mijn in Mexico. Unravel Corp heeft in een geheim laboratorium een teleporteermachine ontwikkeld om jullie naar plaatsen te brengen die normaal niet toegankelijk zijn voor mensen. Jullie missie is om het artefact te vinden en terug te keren. Maar wees snel, na 50 minuten is er geen weg meer terug…

Onze indrukken

Leuk dat weer een freeroam VR Escape Room op de markt kwam. Je kunt dus vrij rondlopen op een oppervlakte van 8×5 meter, en speelt met de nieuwste draadloze headset van HTC.

Het spel is voor 2 – 4 spelers bedoeld. Ik denk dat het beter is om met teams van 4 te spelen, omdat het gewoon een leukere ervaring biedt.

Er is een goede variëteit aan puzzels en verschillende niveaus in het spel, en het is uitdagend voor ervarene VR en escape room spelers. Naast Beyond Medusas Gate en Prince of Persia is Jumpers nu mijn favoriete vr escape room.

Zeker een aanrader!