Kortom: After the Fall is een free-roam VR-zombieshooter boordevol actie in een bevroren post-apocalyptische woestenij.

Het Verhaal

In dit verhaal doorkruis je de bevroren stedelijke woestenij van LA, overleef je een epische metrorit uit de hel, duw je hoge gebouwen langs kleine planken op duizelingwekkende hoogten en hanteer je een scala aan krachtige wapens om de Snowbreed te bestrijden.

Indruk

Je kunt in totaal met maximaal 4 spelers samenwerken in één gedeelde VR-speelruimte op arena-schaal in dit coöp-horroractie-avontuur. Je krijgt ook haptische vesten aan, zodat je zeker voelt of de Zombies te dichtbij komen. Onderweg kun je je wapens upgraden, van pistolen met twee handgrepen tot uzi’s, machinepistolen tot aanvalsgeweren en jachtgeweren.

Als extra bonus zijn de soundtrack en geluidseffecten van de game ook geweldig. Het enige minpunt is dat de game wellicht langer zou kunnen duren.

Goed om te weten

Het spel is bedoeld voor recreatieve spelers en iedereen kan het voltooien. Je zult niet zonder munitie komen te zitten en je zult respawnen als je in het spel sterft. Er is echter een scorebord, zodat je de nauwkeurigheid en de meeste moorden van je sessie kunt vergelijken met die van je medespelers.

Over het geheel genomen is het een superleuke, hoogwaardige, maar gemakkelijk toegankelijke zombieschieter.