Arrangementen

Leuke ideen om met je VR Escape te combineren. Stuur ons aub een email als je een van de Arrangementen wilt reserveren bij je VR Escape.

Bachelor(ette) Party

Bachelor(ette) Party

Bachelor(ette) Party

Organiseer jij een Bachelor(ette) feestje? Ga dan voor ons Bachelor(ette) Party Pakket!

Wordt in bachelor stijl ontvangen, een hapje, een drankje en extra opdrachten voor de bruid/bruidegom om een hint te krijgen in het spel. Dit levert erg leuke beelden op 😉

– Pink Prosecco of Bier giraf
– Home baked cookies of kaas & worst plankje
– Decoratie in de bar
– Opdrachten voor een hint

Prijs: €48,- per 5 personen (ex. spel prijs)

Fiets Verhuur & VR Escape

VR Escape & Bike

VR Escape & Bike

Zin en tijd voor een geheel dagprogramma? Kom in de ochtend bij ons een ontsnappoging wagen en spring daarna op de fiets om het mooie Den Haag te verkennen. We zorgen ervoor dat de fietsen voor jullie klaar staan.

Prijs vanaf 35,5 EUR p.p.

Boot Verhuur

Boat Tour & VR Escape

Boat Tour & VR Escape

Boek een boottour om jullie VR ervaring nog eens goed na te bespreken en te genieten van de mooie binnenstad van Den Haag! De boottour is incl. schipper en gids en kan worden uitgebreid met verschillende catering-mogelijkheden.Beginnen met een boottour is uiteraard ook mogelijk!

Prijs vanaf €15,- p.p. (ex. spel prijs)

VR Escape & Koffie Arrangement

Koffie, thee, boterkoekjes

Koffie, thee, boterkoekjes

Starten jullie vroeg, of willen jullie eerst goed wakker worden voordat jullie aan het spel starten. Maak dan gebruik van ons Koffie,thee en boterkoekjes arrangement (30 minuten). Het arrangement start een kwartier voor de ronde en loopt door tijdens de speluitleg. Tot het moment dat jullie de Escape rooms in gaan.

Het is ook mogelijk hier na de Escape gebruik van te maken.