Augmented reality city game

Kan jij de uitdaging van onze AR City games aan?

Op zoek naar iets nieuws? Een spel vol teambuilding, spanning en avontuur? Speel dan onze Augmented Reality City games! Met ons nieuwste thema, gebaseerd op de hitserie La Casa de Papel, werk je nauw samen met de Professor en overval je als team de Spaanse Munt. Of infiltreer de drugswereld als undercoveragent tijdens de AR city game Undercover. Gebaseerd op de gelijknamige Nederlands-Vlaamse Netflix serie. Ook kun je als internationale spion het mysterie van From Russia with love oplossen. Kun jij achterhalen wie de informatie lekt?

Onze AR City games zijn een kruising tussen een escape room en een speurtocht. Hierbij worden jullie gewapend met gadgets & een iPad op pad gestuurd om de missie te voltooien.
Strijd met meerdere teams tegen elkaar. Saboteer, speel vals en laat zien wie de opdracht het beste uit kan voeren! Ben jij klaar om met jouw team of groep deze uitdaging aan te gaan?

Kies uit 3 verhalen

undercover ar city game

Word een echte undercoveragent en infiltreer je in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad van het grootste drugslab van de stad. Als onervaren undercoveragenten zul je goed op moeten passen en op je hoede zijn, het kan namelijk zo een andere wending krijgen. Je kunt je alleen in deze intrigerende wereld begeven als je de taal van geweld, corruptie en geld spreekt. Kunnen jullie dit aan?

Je gaat op pad met een koffer vol gadgets die je bij deze moeilijke opdracht zal helpen. Ook krijg je een iPad waarmee je met behulp van Augmented Reality puzzels moet oplossen. Deze City game is uitdagend en spannend en alleen weggelegd voor de stoerste en slimste undercoveragenten van Nederland.

Natuurlijk vind jij dat je het beter kunt dan Bob en Kim van de Netflix-serie Undercover, maar is dat wel zo? Vind het uit en bewijs jezelf door deze AR City game te spelen!

Zorg jij dat je niet gepakt wordt?

Bob en Kim zijn tijdens hun tijd een aantal keer bijna ontdekt. Dat gebeurt jullie natuurlijk niet. Wees daarom extra voorzichtig terwijl je aan de slag gaat. Alles hangt immers af van jullie team. Ga zorgvuldig te werk en wek vertrouwen bij de drugscriminelen. Stel de juiste vragen en observeer goed, alleen dan kom je er achter waar de voorraad pillen ligt.

Gebruik Augmented reality en zie wat anderen niet zien!

Net zoals jullie undercover moeten blijven, kan niet alle informatie zomaar open en bloot gedeeld worden. We maken daarom gebruik van Augmented Reality. Je ziet een virtuele laag over de werkelijkheid waarmee je opdrachten kunt oplossen. Gebruik deze geheime manier om zo veel mogelijk punten te verzamelen en de locatie van de voorraad te ontcijferen!

la case de papel city game

Wil je ook de spanning voelen van een bankoverval?

Op zoek naar een verrassend teamuitje met een super leuk thema? Boek dan onze Augemented Reality City game: LA CASA DE DINERO!

La Casa de Dinero is gebaseerd op het intrigerende verhaal van de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Laat je begeleiden door onze El Professor en plan de overval op de Rijksmunt zorgvuldig. Werk samen en maak geen fouten! De politie is op hun hoede en houdt alles in de gaten. Werk aan een waterdicht plan om de bank in te komen en aan een nog beter plan om met al dat geld er weer uit te komen!

Onze El Professor wil weten of hij met het beste team samen werkt. Om hierachter te komen heeft hij een aantal vragen in de stad verstopt. Beantwoord de vragen en ga samen met El Professor de Rijksmunt beroven. Bewijs dat jullie het beste team zijn voor deze overval!

La colaboración es lo más importante!

El Profesor

Wie zoekt El Professor?

El Professor heeft een geniaal plan bedacht en is hiervoor op zoek naar een team. Wat El Professors plan is? Si, eso es secreto! Dat is dus een geheim!
Lijst met benodigde eigenschappen:

  • Teamspeler
  • Creatief
  • Leider
  • Sterk
  • Slim
  • Wiskundig
  • Techneut
  • Snel

Volgens El Professor staat of valt alles bij samenwerken. Samen zijn we één team, samen maken we het plan, samen voeren we het plan uit en samen gaan we genieten van de winst!

Gebruik Augmented Reality en stap in een compleet nieuwe wereld!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

From Russian With Love Banner for AR City Game

Op zoek naar een teamuitje met een grote groep? Beleef ons razend spannend city games avontuur door de mooie stad Den Haag ! Een combinatie van een speurtocht en escape room. Geïnspireerd op de waanzinnige klassieker: From Russia with love!

Altijd al een geheime agent willen zijn? Dit is jouw kans! Help ons de geheimen in de stad te ontrafelen!

Werk goed samen, maar strijd ook tegen je collega’s, vrienden of familie om de meeste punten te behalen. Saboteer elkaar en stap in een wereld vol mysteries, fake news, complotten en geheime codes. Gebruik je koffer vol gadgets om brieven te ontcijferen en je Ipad met Augmented Reality om codes te kraken. Niets is wat het lijkt in deze spannende AR city game, je hebt immers te maken met een internationaal spionnen netwerk! Heb jij een goede intuïtie en denk jij slim genoeg te zijn om te ontrafelen wie de informatie doorspeelt naar de Russen? Speel dan onze From Russia with love AR City game en bewijs het!

Geen suffe vragen of opdrachten, maar uitdagende hersenkrakers en een meeslepend verhaal!

Ben jij de nieuwe James Bond?

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken!  Alles hangt af van jouw team, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op! Niemand is te vertrouwen….

Gebruik Augmented Reality en stap in een compleet nieuwe wereld!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

Het ultieme uitje voor elke groep!

De grote van uw gezelschap maakt niet uit, onze City game is geschikt voor groepen van 4 t/m 500+ personen.
Speel de city game met je vrienden of collega’s, het is het perfecte uitje! Door samen te werken tijdens de opdrachten werk je aan teambuilding en je communicatieve vaardigheden. Ook zul je je creativiteit moeten gebruiken, het is natuurlijk niet te makkelijk. Dus ben je nog op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje of teamuitje? Wil je eens iets leuks doen met vrienden of lijkt dit je perfect voor de volgende familiedag?

Reserveren